Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
HIMALÁJSKÁ SŮL HRUBÁ Himalájská nebo také růžová sůl, je kamenná sůl obsahující několik přírodních látek a minerálů, jelikož neprochází další úpravou, neobsahuje žádná aditiva ani chemikálie. Růžové zbarvení soli je způsobeno, díky malému množství obsahu sloučenin železa.
můžete mít 12.6. - 13.6.
KARI BEZ SOLI Kari (curry) je původně tamilský pokrm, jedná se o různé druhy masa, ryb nebo zeleniny nakrájené na kousky a podávané většinou v husté omáčce, jako příloha obvykle slouží rýže nebo indický chléb. Kari je v dnešní době rozšířeno po celé Indii a jihovýchodní Asii.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Koriandr je vhodný pro nakládání zelí, hub, vhodný do omáček a dušených mas. Jedno až dvouletá rostlina pocházející ze středomořské oblasti. Koriandr je součástí snad všech kuchyní světa. Listy se používají jako kuchyňské koření pro svoji charakteristickou chuť a vůni.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Dostupné ve velikostech 50g a 350g Směs zelených bylinek na pečená masa, steaky, přílohy, saláty, těstoviny i dressingy. Složení: Směs koření (cibule, paprikové vločky, saturejka, česnek, chilli vločky, petrželka), sůl (22 %).
můžete mít 12.6. - 13.6.
HŘEBÍČEK MLETÝ Hřebíček se silně aromatickou vůní a chutí má široké využití a hodí se jak ve sladké, tak i slané kuchyni. Suché kalichy s drobnou korunkou a stopkou pochází ze stromu hřebíčkovce kořenného.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Směs se výborně hodí ke kuřecímu masu, rybě, králikovi, ale i k přípravě zeleniny. Složení:Bazalka, rozmarýn, tymián, majoránka, šalvěj, levandule.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Směs pro mletá masa a guláše Složení: Směs koření (česnek, cibule, saturejka, kmín, pepř, paprika, římský kmín, majoránka, bazalka, tymián), sůl (16 %), NEOBSAHUJE glutamát sodný Skladování: teplota 25 °C, vlhkost: 60 %, v originálních uzavřených obalechHmotnost: 50 gVýrobce: I…
můžete mít 12.6. - 13.6.
BOBKOVÝ LIST CELÝ Bobkové listy nalezneme na stálezeleném stromu vavřínu vznešeném, který dorůstá do výšky okolo 10 metrů. Listy mají tmavě zelenou barvu, silně aromatickou vůni a příjemnou kořenitou chuť.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Koření lze přidat do karbanátků, sekané, ale je též vhodné na skopové a telecí maso. Oreganu se říká také dobromysl. Je to vytrvalá rostlina pocházející ze středomořské oblasti. Používá se jako kuchyňské koření v mnoha asijských i evropských kuchyních (hlavně italské).
můžete mít 12.6. - 13.6.
PAPRIKA UZENÁ SLADKÁ Uzená paprika má široké využití a je možné s ní ochutit nespočet jídel. Paprika své jedinečné aroma získává přírodním procesem, tím je sušení studeným kouřem z dubového dřeva.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Dostupné ve velikostech 80g a 700g CITRONOVÝ PEPŘ ČERNÝ Citronový pepř černý je oblíbenou kombinací ostrého pepře a aromatické citronové kůry. Ideální směs k dochucení všech mořských i sladkovodních ryb. Hodí se také při přípravě kuřecích steaků či pečených mas.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Koření jemné chuti vhodné pro dochucení jakéhokoliv pokrmu teplé kuchyně. Pepř byl kdysi tak velice ceněný, že se vyvažoval zlatem. Dnes je vedle kmínu nejpoužívanějším kořením.
můžete mít 12.6. - 13.6.
BABIČČIN PERNÍK Kořenící směs babiččin perník je ideální při pečení klasického perníku. Mimo jiné se ale hodí i pro přípravu buchet, koláčů nebo čajových sušenek s perníkovou příchutí. Perníkové koření neobsahuje kypřící prášek.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Směs řeckých bylinek vhodných k ochucení salátů. Složení:Směs koření (saturejka, česnek, bazalka, oregano, cibule, tymián).
můžete mít 12.6. - 13.6.
CITRONOVÝ PEPŘ ČERNÝ Citronový pepř černý je oblíbenou kombinací ostrého pepře a aromatické citronové kůry. Ideální směs k dochucení všech mořských i sladkovodních ryb. Hodí se také při přípravě kuřecích steaků či pečených mas.
můžete mít 12.6. - 13.6.
HIMALÁJSKÁ SŮL HRUBÁ Himalájská nebo také růžová sůl, je kamenná sůl obsahující několik přírodních látek a minerálů, jelikož neprochází další úpravou, neobsahuje žádná aditiva ani chemikálie. Růžové zbarvení soli je způsobeno, díky malému množství obsahu sloučenin železa.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Koření lze přidat do karbanátků, sekané, ale také vhodné na skopové a telecí maso. Oreganu se říká také dobromysl. Je to vytrvalá rostlina pocházející ze středomořské oblasti. Používá se jako kuchyňské koření v mnoha asijských i evropských kuchyních (hlavně italské).
můžete mít 12.6. - 13.6.
PAPRIKA SLADKÁ Červená nebo také sladká paprika se vyznačuje jemnou a sladkou chutí. Odrůda papriky Capsicum annuum je ideální přísadou pro docílení bohaté barvy a sladké plné chuti. Sladká paprika je oblíbená jak v domácích, tak i profesionálních kuchyních po celém světě.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Směs koření na svařák Složení: Koření (skořice, hřebíček), cukr. Doporučené dávkování:1 lžička/1 litr vína. Skladování: teplota 25 °C, vlhkost: 60 %, v originálních uzavřených obalechHmotnost: 50 gVýrobce: IDC-FOOD, s.r.o., U Mlýna 285, Jaroměř 551 02 Vyrobeno: Česká republika
můžete mít 12.6. - 13.6.
Lahodný kořenící přípravek k přípravě přílohových brambor. Skvěle ochutí i dušenou zeleninu nebo gratinované brambory se smetanou a sýrem. Složení:Směs koření (cibule, česnek, paprika, pepř, římský kmín, kurkuma, koriandr, zázvor, oregano), sůl (49 %), cukr.NEOBSAHUJE glutamát sodný.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Směs bylinek a hrubého drceného pepře pro lahodně pikantní steaky. Složení: Směs koření (česnek, cibule, pepř zelený a černý, bazalka, petrželka, nové koření, paprika červená a zelená), sůl (18 %), glutamát sodný.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Směs bylinek a hrubého drceného pepře pro lahodně pikantní steaky. Složení:Směs koření (česnek, cibule, pepř zelený a černý, bazalka, petrželka, nové koření, paprika červená a zelená), sůl (18 %), glutamát sodný.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Příjemně vyladěná chuť na všechny druhy mas, zeleniny a ryb. Složení:Směs koření (paprika, cibule, hořčičné semínko, kmín, koriandr, česnek, rozmarýn, petrželka), sůl (29 %), cukr.
můžete mít 12.6. - 13.6.
ASIJSKÁ KUCHYNĚ Asijská kuchyně je ideálním dárkovým balíčkem pro všechny, kteří milují chuť Asie. A pokud jste ještě neochutnali, tak není na co čekat a taštičku si nadělte i pro sebe. Asijská kuchyně obsahuje 3 druhy koření – garam masala bez soli, kari bez soli a kari marinádu.
můžete mít 12.6. - 13.6.
Kvalitní koření z celého světa.