Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Dostupné ve velikostech 50g a 300g BYLINKOVÉ MÁSLO BEZ SOLI Bylinkové máslo bez soli je směs koření a bylinek pro přípravu ochucených bylinkových másel, pomazánek, dresingů a majonéz.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Dostupné ve velikostech 60g a 550g Nenahraditelné koření při vaření brambor, k pečení, do omáček a polévek. Dvouletá plodina, jejíž semena se běžně používají k ochucování jídel. Je oblíbený ve středoevropské a židovské kuchyni. Semena kmínu se používají buď celá, nebo mletá.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Dostupné ve velikostech 100g a 600g SELE NA ROŽNI Ideální směs koření ke grilování a rožnění prasat, kýt či plecka. Lze však využít i při vaření v kuchyni na všechny druhy grilovaných, pečených či dušených mas. Vyladěná grilovací směs dodá masu výtečnou a plnou chuť.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Dostupné ve velikostech 60g a 550g SELE NA ROŽNI BEZ SOLI Ideální směs koření ke grilování a rožnění prasat, kýt či plecka. Lze však využít i při vaření v kuchyni na všechny druhy grilovaných, pečených či dušených mas. Vyladěná grilovací směs dodá masu výtečnou a plnou chuť.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Výborná směs k dochucení masových pokrmů, těstovinových i zeleninových salátů. Složení: Směs koření (chilli, cibule, hořčičné semínko, koriandr, česnek, kurkuma, pepř, celer), sůl (33 %), glutamát sodný, cukr.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Směs černého, bílého a růžového pepře. Používá se k přípravě masa, polévek, omáček a salátů. Pepř byl kdysi tak velice ceněný, že se vyvažoval zlatem. Dnes je vedle kmínu nejpoužívanějším kořením.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Koření širokého využití, např. do omáček a masitých jídel. Červená paprika se suší a mele na koření, nepostradatelné v maďarské a španělské kuchyni. Papriky jsou buď sladké nebo pálivé, takže i koření se v ostrosti liší.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Příjemně vyladěná chuť na všechny druhy mas, zeleniny a ryb. Složení:Směs koření (paprika, cibule, hořčičné semínko, kmín, koriandr, česnek, rozmarýn, petrželka), sůl (29 %), cukr.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Klasická hrubá grilovací směs s římským kmínem. Složení: Směs koření (římský kmín, paprika, pepř, cibule, česnek, hořčičné semínko, koriandr, petrželka), sůl (30 %), glutamát sodný.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Směs řeckých bylinek vhodných k ochucení salátů. Složení:Směs koření (saturejka, česnek, bazalka, oregano, cibule, tymián).
můžete mít 22.5. - 23.5.
Složení:Sušená zelenina (mrkev, cibule, celer, petržel, libeček), sůl (5 %), kvasničný extrakt.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Koření vhodné pro přípravu zvěřiny, smetanových a bylinkových omáček. Lze také přidávat do luštěninových jídel. Jde o základní koření balkanské kuchyně. V Bulharsku se s ní setkal snad každý, je to základ směsi zvaná čubrica.
můžete mít 22.5. - 23.5.
ŠTRŮDL Voňavá směs k dochucení klasického štrůdlu nebo jablečných závinů a koláčů. Koření na štrůdl můžete smíchat i s moučkovým cukrem a posypat s ním různé dezerty. Jablečný štrůdl patří k tradičním a velmi oblíbeným českým dezertům.
můžete mít 22.5. - 23.5.
SELE NA ROŽNI Ideální směs koření ke grilování a rožnění prasat, kýt či plecka. Lze však využít i při vaření v kuchyni na všechny druhy grilovaných, pečených či dušených mas. Vyladěná grilovací směs dodá masu výtečnou a plnou chuť. Navíc si z koření můžete připravit také marinádu.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Dostupné ve velikostech 30g a 500g Koření jemné chuti vhodné pro dochucení jakéhokoliv pokrmu teplé kuchyně. Pepř byl kdysi tak velice ceněný, že se vyvažoval zlatem. Dnes je vedle kmínu nejpoužívanějším kořením.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Dostupné ve velikostech 100g a 800g Směs koření k ochucení pečeného, grilovaného či dušeného kuřete Složení: Sůl (65 %), směs koření (paprika, česnek, cibule, pepř, rozmarýn). NEOBSAHUJE glutamát sodný.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Himalájská sůl, často nazývaná růžovou, je skvělou alternativou běžné kuchyňské soli. Je považována za zdravou sůl, protože neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Hotová bezlepková jíška k zahuštění polévek a omáček Složení: Kukuřičný škrob, rýžová mouka, lněná mouka, barvivo: karamelový prášek. NEOBSAHUJE alergeny ani lepek.
můžete mít 22.5. - 23.5.
CIBULE GRANULÁT Pokud zrovna nemáte cibuli čerstvou, je dobré mít právě tu sušenou po ruce. Neboť cibule je základem mnoha receptů, ať už v české, tak i mezinárodní kuchyni. Navíc si můžete cibulový granulát přidat i do spousty kořenících směsí.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Směs pro mletá masa a guláše Složení: Směs koření (česnek, cibule, saturejka, kmín, pepř, paprika, římský kmín, majoránka, bazalka, tymián), sůl (16 %), NEOBSAHUJE glutamát sodný Skladování: teplota 25 °C, vlhkost: 60 %, v originálních uzavřených obalechHmotnost: 50 gVýrobce: I…
můžete mít 22.5. - 23.5.
Dostupné ve velikostech 100g a 700g Směs na grilovaná kuřata Složení: Sůl (54 %), paprika sladká a pálivá, sušená zelenina (celer), glutamát sodný.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Dostupné ve velikostech 20g a 300g Směs řeckých bylinek vhodná k ochucení salátů Složení: Směs koření (saturejka, česnek, bazalka, oregano, cibule, tymián).
můžete mít 22.5. - 23.5.
Výborně chutná v zeleninových salátech, polévkách, omáčkách i masových pokrmech. Země původu: Egypt Skladování: teplota 25 °C, vlhkost: 60 %, v originálních uzavřených obalechHmotnost: 20 gVýrobce: IDC-FOOD, s.r.o., U Mlýna 285, Jaroměř 551 02 Vyrobeno: Česká republika
můžete mít 22.5. - 23.5.
Složení:Sušená zelenina (celer, mrkev,cibule, petrželka, libeček), sůl (16,5 %), dextróza, kuřecí tuk, kvasničný extrakt, kukuřičná mouka, aroma.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Kvalitní koření z celého světa.